keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lukupiiristä tukea opiskeluun

No niin, nyt on sitten lääkiksen pääsykoe toukokuussa 2015 tähtäimessä. Olen puuhaillut Älyvuodon kautta lukupiiriä Turkuun ja me näemme toisemme ensimmäistä kertaa ensi viikolla Turun pääkirjastossa. Älyvuoto on siis lääkikseen hakijoiden suuri foorumi. Sitten kun Turun lääkiksen kirjasto aukeaa uudessa osoitteessaan niin olis tarkoitus siirtyä sinne opiskelemaan. Sinne tulee kuulemma oikein ryhmätyöskentelytilat joissa ei tarvitse olla hiljaa. Loistavaa!

Mulla on töistä lomaa koko heinäkuun joten ajattelin yrittää noudattaa seuraavaa päivärytmiä: aamulla klo 6.00 aamulenkille jos sellainen on ohjelmassa. Sitten klo 9.00 alkaen kirjastoon, missä olis tarkoitus viipyä viisastumassa klo 15-17 asti. Eväät tietysti mukaan ja onhan siellä kirjastossa kahvila jossa vois käydä klo 12, sieltä saa ihan kunnon ruokaakin. Sitten vielä illalla toinen juoksutreeni jos sellainen ihanuus lukee ohjelmassa.

Jossain vaiheessa heinäkuuta mä suuntaan sitten Vierumäen urheiluopistolle muutaman päivän lomalle hyvässä seurassa. Jätän sitten kirjat suosiolla kotiin ja latailen akkujani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti